7 Ekim 2013 Pazartesi

Köstebek kek ve yapılışı...

Kardeşimin eşinden öğrendiğim keki ilk kez deneyip misafirlerimizle afiyetle yedik.Çok beğenildi bende çok beğendim en kısa zamanda tekrarlıycam inşallah...Sizde denemek istersiniz diye aşağıya tarifini yazıyorum...

YAPILIŞI;
*Öncelikle standart kakaolu kekimizi herzamanki kibi pişiriyoruz.
*Kekimiz pişip ilk sıcaklığı geçtikten sonra, su bardağı veya fincan yardımıyla tepsideki kekten yuvarlak porsiyonlar çıkarıyoruz.
*Çıkardığımız minik keklerin üzerine muz parçaları dilimliyoruz.
*Muzların üzerine kremşanti ve damla çikolata koyduktan sonra tepsinin kenarlarında kalan kek parçalarını rondodan geçirip, en üste serpiştiriyoruz.
*Bir saat buzdolabında beklettikten sonra servis yapabilirsiniz.

Afiyet olsun.

Not: Kekin içeriği, üzerine koyduğunuz meyveler sizin hayal gücünüze kalmış.


SEVGİLER...

2 yorum:

keskin makas dedi ki...

BENDE BUNDAN SIKSIK YAPARIM ELİNİZE SAĞLIK ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR

Emoş Hobi Design dedi ki...

Çok teşekkür ederim..:) Ben ilk defa yaptım ama çok hoşuma gitti..Standart kek modelinden sıkılmıştık bu değişiklik iyi geldi..:)